Hoop voor een betere toekomst

Doelen

De doelstelling van onze stichting is het ondersteunen van hulpprojecten in Kameroen.
Ons hoofddoel is het bouwen, oprichten en ondersteunen van een school voor bijzonder onderwijs in Great Soppo, provincie Buea, Kameroen. Dit ligt in het zuiden van Kameroen. Het doel is om de school in 2025 af te hebben.

Ook is een van onze doelen het oprichten en ondersteunen van gezondheidscentra in Kameroen, gericht op mensen die te ver weg wonen van ziekenhuizen en het verzorgen van deugdelijk vervoer van mensen naar het ziekenhuis als zij zelf niet beschikken over mogelijkheden van vervoer.
Wij willen ook alleenstaande moeders in Kameroen ondersteunen. Dit willen we doen door met name hen met behulp van speciale teams te leren hoe zij met een beperkt inkomen kunnen rondkomen. Ook willen we hen zodanig ondersteunen dat hun kinderen naar school gaan.

Daarnaast is ons doel ook om werkloze jongeren te ondersteunen, met name door hen met speciale teams vaardigheden bij te brengen waardoor zij een eigen inkomen kunnen verwerven.
Wij hopen deze doelstellingen te kunnen behalen en vragen hierbij uw hulp. Zo kunnen we met elkaar gezinnen in Kameroen een betere toekomst geven!