Nieuwsbrieven

Afrikaanse kinderen dansen blij

Nieuwsbrief juli 2020

Beste donateurs,

Namens Stichting Windows of Hope wil ik u allen van harte danken voor uw generositeit. Door uw donatie kan de gevluchte familie (9 kinderen en 10 volwassenen) uit het dorp Ndekwai die nu in de stad Buea verblijft weer slapen zonder het horen van schoten. Door u kunnen de 9 kinderen (leeftijden 4 tot 13) weer naar school na 4 jaar in de bossen geleefd te hebben zonder stroom. Uw donaties hebben geholpen met het kopen van schoolspullen, slippers en eten. In mei hebben we ook een plastic tafel set kunnen kopen zodat de familie deze kan gebruiken om te lezen en te dineren. Dit is onder andere mede mogelijk gemaakt door Febe en Theo (barmhartige leden van de kerk) met hun donatie van 90 euro.

Daarnaast doneerde vorige maand donateurs gezamenlijk 50 euro. Hiermee zijn potten en pannen gekocht voor in de houtskool keuken die nog gebouwd moet worden. Een goede keuken kost 400 tot 600 euro. We hopen dit project zo spoedig mogelijk te kunnen realiseren zodat de familie hier snel gebruik van kan maken.

Helaas is er ook slecht nieuws. Op zondag 21 juni is mijn nicht na een lang ziekbed overleden. Ze was een van de gevluchte familieleden. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor alle steun en donaties. Deze hebben erg geholpen bij het kopen van medicijnen en financieren van haar ziekenhuisbezoeken.

Bedankt voor jullie liefde voor deze familie. God zegene jullie allen.

 

Nieuwsbrief juni 2020

Beste donateurs,

Het is al weer een tijd geleden sinds we u hebben geïnformeerd op de hoogte hebben gebracht van de gang van zaken. Zoals u misschien al weet, heerst er sinds 2017 een gespannen sfeer in Kameroen. Hierdoor zijn de werkzaamheden voor de school volledig gestopt. Ook is er inmiddels COVID-19 vastgesteld in het land.

Wij willen iedereen bedanken die ons tot nu toe altijd hebben gesteund!